NELLY PAINTS A MONSTER

Famílies de Conills i Cargols, us venim a presentar el nou conte que hem estat explicant aquestes setmanes a anglès. Us parlem de Nelly Paints a Monster de Pippa Goodhart.
Aquest conte sobre una girl que pinta un monster. Pas a pas ens explica com ho fa, quines parts dibuixa i de quin color. Primer comença amb two green hands, després fa two blue eyes i continua amb yellow hair. Posteriorment, ja passem a veure com la Nelly dibuixa el body de color purple, i també li fa un purple nose. Per acabar li pinta una mouth de color red.
Quan la Nelly ha acabat de dibuixar el monster, aquest pren vida i surt del paper i saluda “Hello!“.

Aquest conte ens ha servit per recordar els colors i practicar nou vocabulari del cos, com: eyes, nose, mouth, hair, head, ears, hands, body, etc.

Per practicar aquest vocabulari hem explicat el conte diverses vegades perquè els nens i nenes es familiaritzessin amb ell, hem dibuixat el monster a la pissarra, hem creat els nostres monstres amb diferent material, hem vist el conte a la PDI, hem jugat al memory de les parts del cos i hem pogut crear el nostre monstre de forma quadrada, triangle, rodona o de núvol.

Dins la carpeta Nelly Paint a Monster, trobareu algunes imatges.