L’ELEFANTET CURIÓS

L’Elefantet Curiós, és la llegenda de com fa molts i molts anys els elefants van passar de tenir nas a tenir trompa. El protagonista és el petit elefantet Blai que té molta curiositat per saber-ho tot, fins que un dia fa una pregunta que ningú vol o pot respondre.

En Blai no es conforma amb el silenci i decideix marxar de la bandada d’elefants i començar un llarg viatge a la recerca de la resposta correcta. “Què mengen els cocodrils? Gràcies a la seva curiositat, perseverança i il·lusió va fer canviar la vida de la seva espècie.

Els Conills i els Cargols hem acompanyat a l’elefantet Blai en aquesta aventura. Primer de tot vam ballar com “els micos” que era el que més li agrada fer al nostre protagonista. Ens vam passejar per la jungla i la sabana cantant la cançó: “La jungla”. Vam escoltar “l’atac del cocodril” i “La gran pregunta”. Vam ballar la dansa “Zicazumba”. I, per acabar, quan tots els elefants ja havien aconseguit tenir trompa, vam ballar la dansa “Il·lusiona’t”. Els Conills i els Cargols ja formem part de la bandada dels elefants d’en Blai.

Aquesta història pertany a la sèrie “Música i Valors” de Bellaterra Música Editorial. Us deixem el codi QR per escoltar el conte i gaudir de les músiques i cançons com nosaltres ho hem fet a l’escola.

Entreu, entreu a la carpeta de música del DRIVE! Us esperen sorpreses!

També us donem el cançoner “FEM BALLAR EL COS”. Esperem que canteu i balleu molt amb ell!