FRÉDÉRIC CHOPIN i el DIA de la MÚSICA a la IM

Famílies de la classe dels Conills i dels Cargols,

les darreres sessions de música les hem dedicat al projecte transversal d’escola. Enguany ha estat dedicat al compositor de piano mundialment conegut FRÉDÉRIC CHOPIN. Hem explicat la seva vida i el viatge que va fer a Mallorca a través del conte “Chopin i els nens” d’Anna Obiols. El conte narra la història del viatge que va fer Chopin l’hivern del 1838 des de París fins a Mallorca per trobar tranquil·litat i un millor clima. Hem escoltat cançons i músiques que acompanyen al conte.

També hem parlat del piano, l’instrument que tocava Chopin. Hem descobert quines son les seves parts, com és per dins i per fora, com s’ha de tocar i, també hem treballat les qualitats del so: ràpid-lent, fort-fluix i agut-greu escoltant algunes melodies i composicions que va fer aquest GRAN MESTRE. Ahir vam assistir al concert de piano a càrrec de l’exalumne Luis Molinero. Moltes gràcies, Luis, va ser una tarda molt entranyable!!

Per acabar, avui, DIA DE LA MÚSICA A LA INSTITUCIÓ MONTSERRAT, hem compartit amb els companys i companyes d’infantil i Primària cançons, danses i audicions en un acte comú intern d’escola.