BADA BOTÓ una història musical

Bon dia, famílies!

Ja fa uns quants dies que vam conèixer a la Rita. És la protagonista del conte “Bada Botó”. La Rita és una nina que li agrada molt ballar. Un bon dia, en despertar-se, va veure que el seu vestit preferit, el que fa girar i girar quan balla, li faltava un botó. Aleshores, els Conills i els Cargols van pensar a ajudar-la per a trobar-lo.

Amb molta música hem acompanyat a la Rita a la recerca del seu botó fins que finalment l’hem trobat. Estava ballant enmig de bombolles d’aigua i sabó. Ha estat molt emocionant!

La Rita estava tan contenta que ens ha regalat un botó màgic. Al darrere té un codi QR amb les cançons del conte. I si entreu al Drive, ens veureu ballar amb les músiques que balla la Rita. Cada una d’elles té una intenció diferent: la consciència corporal, començar a moure’ns amb la pulsació, picar ritmes, experimentar diferents qualitats del so … També hem fet una maraca que amaga tres botons, com els nostres anys, que sonen d’allò més bé per acompanyar a la Rita. Hem gaudit molt de la música!

Bada Botó és un llibre CD que pertany a la sèrie Música i Valors de Bellaterra Música Ed. Les seves autores són l’Anna Vega i la Marta Canellas.

Esperem que gaudiu com nosaltres ho hem fet a l’escola!